AIDA2 -vapaasukelluskurssilla on vielä muutama vapaa paikka

AIDA 2 pool -vapaasukelluskurssi, Oulu 16.-18.6.23.

AIDA 2 pool -vapaasukelluskurssi on tarkoitettu kaikille vapaasukelluksesta kiinnostuneille, joilla on jotain aiempaa kokemusta vedessä harrastamisesta, esimerkiksi uinnin, laitesukelluksen tai snorklauksen parissa. Kurssille et tarvitse aikaisempaa vapaasukelluskokemusta.

Kurssilta saat valmiudet rentoon vapaasukellustaitojen harjoitteluun turvallisuusseikat etusijalla. Jos haluat päästä sisälle upeaan harrastukseen ja tutustua vesielementtiin uudella tavalla, tämä kurssi sopii sinulle!

Kurssivaatimuksena on 18 vuoden ikä (16–17-vuotiaat voivat osallistua vanhempien suostumuksella), hyväksytty AIDA terveysselvitys (liite) sekä 200 metrin yhtäjaksoinen uimataito (300 metriä räpylöillä).

Kurssin läpäistyäsi pystyt sukeltamaan 40 metriä räpylöillä altaassa (DYN) sekä suorittamaan 2 minuutin yhtäjaksoisen staattisen hengenpidätyksen (STA). Hyväksytysti kurssin suorittaneet saavat AIDA 2 pool -vapaasukellussertifikaatin. Voit myöhemmin täydentää taitojasi AIDA 2 freediver -vapaasukeltajaksi suorittamalla syvyyssukellusosuudet (erillinen kurssi) avovedessä.

Kurssille tarvitset perusvälineet (maski, snorkkeli ja räpylät), painovyön sekä märkäpuvun, jotta ei tulisi kylmä. Erityisesti ensimmäisellä allaskerralla (staattinen hengenpidätys) olisi hyvä olla puku (esim 5 mm). Kouluttajilla on myös lainavarusteita, mutta ensisijaisesti sinulla tulisi olla omat varusteet. Otathan kuitenkin yhteyttä hyvissä ajoin, mikäli varusteita ei ole omasta takaa. Samuli K. myy märkäpukuja ja Tomi V. vuokraa märkäpukuja (3mm torso).

Ilmoittautuminen ousu.tiedotus sähköpostiin. Loppuosa on @oulunurheilusukeltajat.fi

Tämä artikkeli kirjoitettiin kategoriaan Seura, Uutiset. Tässä pysyvä linkki artikkeliin.

Kommentointi on suljettu.