Saltstraumen 2022

Kesän Norjan leiri pidetään Bodön lähistöllä, Saltstraumenissa. Itse Saltstraumen on maailman voimakkain vuorovesivirta, joten siinä sukeltaminen tehdään vain olosuhteet tuntevan opastuksella sekä riittävällä pintatuella.

Leiripaikan läheisyydessä on myös paljon rannasta ja veneestä sukellettavia luontokohteita. Bodön edustalla on myös Rabat niminen hylky.

Leiriydymme Saltstraumen Campingissa, jossa on on myös seuran järjestämä ilmahuolto. Vene/veneet järjestämme mahdollisuuksien mukaan lähelle, todennäköisesti Tuv:iin hyvin lähelle.

Leirintäalue:
Saltstraumen Camping

Ilmoittautuminen

Leirille täytyy ilmoittautua. Ilmoittautuminen tehdään jäsensähköpostiin lähetetyn ohjeen mukaisesti sähköpostilla osoitteeseen ousu.tiedotus @ verkko-osoite. Tietysti verkko-osoite on oulunurheilusukeltajat.fi

Majoitus

Majoitus järjestetään kokonaisuutta katsoen, mutta tämän hetken (10.5.2022) majoitusjako on jaettu kolmeen mökkiin näin:

Cabin 5 Cabin 7 Cabin 8
Antti S Seppo T (+koira) Aleksi V
Tiina T Jaana V Timo M
Samuli K
Anna I

Mökkien yhteishinta on 28 440 NOK, sisältäen vuodevaatteet ja pyyhkeet neljälle hengelle/mökki. Tämä hinta jaetaan kaikkien mökeissä majoittuneiden kesken. Majoitusjako sovitaan mahdollisuuksien mukaan majoittujien kesken.

Mökit 5,7 ja 8 ympyröity punaisella allaolevassa aluekartassa.

Mökkipaikat 5,7 ja 8

Karavaanareille ei ole tarjolla varauksia, mutta leirintäalueen mukaan paikalle kuulemma voi tupsahtaa paikalle ja he järjestävät paikan vaunulle/autolle. Sähköpaikka maksaa 400 NOK/vrk. (Place for camping car/motor home is 400kr per day with electricity and free use of service house with showers and share kitchen.)

Matkailuajoneuvot

Markku, Anne, Nico

Telttamajoittujat

Stani

Videoita leirintäalueesta ja Saltstraumenista:

 

Järjestelyt

Peräkärryjen pakkauksesta, leirikokouksesta ym. ilmoitetaan myöhemmin.

Kalustomaksu

Peräkärryjen vedosta, kompressorien käytöstä, veneistä ym. aiheutuu kuluja, jotka osittain katetaan kalustomaksulla. Tämänkin Norjan leirin maksu on vain  35€/leiri jäseniltä. Ei-jäseniltä kalustomaksu on 30€/kalustonkäyttöpäivä. Seuran ulkopuoliset pullontäyttäjät maksavat lisäksi hinnaston mukaiset pullotäyttömaksut. Kalustomaksu laskutetaan jälkikäteen kaikilta leirille osallistuneilta sukeltajilta/kalustoa käyttäneiltä.  (Päätös 6.2.2012 §5) Tämä siis jos käyttää seuran kalustoa edes yhden kerran. Jos henkilö käy kärryssä olleella veneellä kalastamassa tai muuten veneilemässä, kalustomaksu laskutetaan vaikka ei olisi sukeltanut lainkaan. Tämä (veneenkäyttömaksu) ei kuitenkaan koske seuran jäsenten alaikäisiä lapsia.

Alueen sukelluskohteita kartalla

Saltstraumen & Bodö sukelluskohteet

 

 

Kommentointi on suljettu.