Syysleiri ja Divers Night 2023

Pidämme yhdistetyn syysleirin ja Divers Night:n 3.11-5.11.2023 Vaalan Saarijärven rannalla sijaitsevassa ”Hilikkula” mökissä.

Syysleiriltä 2019

 

Majoituspaikat täytyy varata. Varaaminen Tomi Weckmanilta.

Divers night

Divers Night 2023 on lauantai-iltana 4.11.2023. Veteen meno vuosiluvun
mukaisesti klo 20:23.

Ilmahuolto

Leirille pyritään järjestämään ilmahuolto. Jos sää on kovin paljon pakkasella, kompressoreita ei voi käyttää.
Pienellä pakkasella täytöt onnistuvat, kun pidetään kompressorien
filtterit sisällä täyttöjen välillä.

 

Varatut majoituspaikat, alustava tilanne 20.9.2023

Majoituspaikat voivat vielä vaihtua varaustilanteen edetessä.

Ala1 (2h) Ala2 (2h) Ala3 (2h) Ylä 1 (5h) Ylä 2 (2h
pariv)
Yläaula (n)
Markku Taru SatuP Visa AnneV Samuli
Juuso Iina TiinaT MattiK TomiV
AnttiS
TomiW
Seppo

Lisäpaikoilla (10€/hlö lisämaksu) allaolevat. Seura ei ole asettanut tätä lisäpaikkamaksua, vaan vuokranantaja. Mikäli joudut nukkumaan lattialla, maksat enemmän. Mikäli tulee peruuntumisia, lisäpaikka muuttuu sänkypaikaksi.

Lisäpaikoilla majoittuvat:

Majoituspaikkoja voidaan hienosäätää myös paikan päällä. Tässä alustava makuupaikkajako.

Jokainen huolehtii omasta ruokailustaan sekä kyydeistä leirille ja takaisin.

Leirimaksu

Leiri maksaa jäsenille 10€. Riippumatta siitä, majoittuuko yhden yön, kaksi yötä tai ei yhtään yötä. Mökkiä edes tilapäisesti käyttävät maksavat leirimaksun, koska sillä katetaan mm. mökin siivouskustannukset. Maksu perustuu seuran yleiskokouksen päätökseen 8.11.2022. Seuraan kuulumattomilta peritään lisämaksu, riippuen leirin resurssien käytöstä.

Hilikkula Lokakuussa 2018

Hilikkula Lokakuussa 2018

 

Vuokranantajan ohjeita

3. Elokuuta 2022 klo 21.48

Jos matkailuajoneuvo tms. käyttää Hilikkulan sähköä, siitä tulee maksaa matkailuauton sähkömaksu 10 euroa/pv. Matkailuautojen ym autot tulee pysäköidä Hilikkulan tontille, naapurin maille ei saa pysäköidä. Vuokraajan vastuulla on pitää huolta siitä, ettei ajoneuvoja ole enempää kuin Hilikkulan paikoitusalueille sopii. Huom! Metsään, varvikon päälle ym. paikoitusalueen ulkopuolelle ei saa pysäköidä.

Mökin perushintaan sisältyy maksimissaan 14 henkeä, riippumatta siitä, majoittuvatko henkilöt mökkiin, telttaan, autoon tms. Lisähenkilöistä peritään 10 eur/hlö/vrk. Lisähenkilöt tulee oma-aloitteisesti ilmoittaa. Mikäli lisähenkilöitä ei ilmoiteta viimeistään majoituksen päättymistä seuraavana päivänä ja niitä kuitenkin on ollut, peritään lisähenkilömaksu kaksinkertaisena.

Matkailuautojen tms. ajoneuvojen septitankin tyhjennys Hilikkulaan on kielletty.

Sähköauton lataamisesta tulee maksaa latausmaksu 10 eur/krt. Mikäli maksuja ei oma-aloitteiseti makseta, ne veloitetaan kaksinkertaisena. Latausmaksun samoin kuin matkailuauton sähkömaksun voi maksaa myös mobilepayllä allekirjoittaneen numeroon, viitteeksi auton rekisterinumero ja sähkönkäytön ajankohta.

 

Kommentointi on suljettu.